Slideshow image
Previous Next
Οι Υπηρεσίες μας
Καραγιάννης Νικόλαος
Συστήματα Σκίασης

Αναλαμβάνουμε:

​Στην εταιρεία μας "Συστήματα Σκίασης | Καραγιάννης Νικόλαος" αναλαμβάνουμε της κατασκευή και τοποθέτηση παντός τύπου, πέργκολες (ανοιγόμενες και σταθερές), κασσετίνες καθώς και αλλαγή τετντόπανων!
Επίσης κατασκευάζουμε και τοποθετούμε roller, περσίδες και στόρια. Διαλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και χρωμάτων και επιλέξτε αν θα ανοίγουν χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα!


Πριν την ανάληψη οποιασδήποτε εργασίας, σας επισκεπτόμαστε και έπειτα από μελέτη του χώρου, κουβεντιάζουμε μαζί την καλύτερη λύση που σας ταιριάζει και αναδεικνύει αισθητικά το χώρο σας.
Με αυτά κατά νου αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε και οποιαδήποτε "Ειδική κατασκευή" απαιτείται για τη σκίαση του χώρου σας.


                              
 

Πιο συγκεκριμένα οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας είναι:

Συστήματα Σκίασης
Εξωτερική σκίαση

Αναλαμβάνουμε τη κατασκευή και τοποθέτηση παντός τύπου τέντας,  πέργκολας (ανοιγόμενης και σταθερής), κασσετίνας , καποτίνας , διαχωριστικά ή ανεμοφράχτες  καθώς και αλλαγή τεντόπανων!

Εφόσον το πανί σας έχει ακόμη την δυνατότητα να προσφέρει τις υπηρεσίες του και αναλογιζόμενοι τους δύσκολους καιρούς , θα σας προτείνουμε την όσο το δυνατόν καλύτερη επιδιόρθωση του, εφόσον φυσικά αξίζει ! Αν παρόλα αυτά το πανί πρέπει να αντικατασταθεί , τότε σας παρέχεται δωρεάν service και επισήμανση τυχόν παραλήψεων  στον ήδη εγκατεστημένο εξοπλισμό σας.

Εσωτερική σκίαση
Τοποθετούμε ή επισκευάζουμε (όπου αυτό είναι εφικτό)  ρόλλερ, περσίδες οριζόντιες ή κάθετες.

Διαλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων, χρωμάτων και ποιοτήτων και επιλέξτε αν θα ανοίγουν χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα! Είτε στον προσωπικό , είτε στον επαγγελματικό σας χώρο η σκίαση με περσίδες ή ρόλλερ , θα δώσει μια μοντέρνα νότα και θα καλύψει κάθε ανάγκη σας.

 

Ειδικές κατασκευές
Η πολυετή πείρα μας στον χώρο τόσο της ιδιωτικής όσο και της επαγγελματικής σκίασης , μας δίνει τη δυνατότητα να βρούμε λύσεις δομημένες στον χώρο σας. Αρκεί να μας εμπιστευτείτε και μεις θα σας δώσουμε την πιο καλαίσθητη αλλά και ασφαλή λύση.
Είτε στην εσωτερική , είτε στην εξωτερική σκίαση , η προσεχτική μελέτη του χώρου από την μια, το μεράκι και η γνώση από την άλλη , θα σας δώσει την λύση που πιθανά δεν είχατε σκεφτεί.

 

Ομπρέλες και εφελκούμενες κατασκευές
Η υπαίθρια σκίαση είναι ανάγκη στη χώρα μας τόσο σε επαγγελματικούς όσο και σε ιδιωτικούς  χώρους.

Μοναδική μοντέρνα αισθητική  και λειτουργικότητα προσδίδουν οι επιδαπέδιες  αλλά και οι επιτοίχιες ομπρέλες, καθώς και τα συστήματα εφελκουμένων κατασκευών σε όποιο σχήμα πανιού ονειρεύεστε .
Οι επιλογές χρωμάτων και τα διαφορετικά μεγέθη και σχήματα , θα απογειώσουν την φαντασία σας.

 

Διαχωριστικά ή ανεμοφράχτες
Εάν θέλετε να διαχωρίσετε ή να περιφράξετε  κάποιον από τους εξωτερικούς σας χώρους είτε δίνοντας την αίσθηση της ζεστασιάς δωματίου , είτε αναζητάτε αντιανεμική προστασία που να ταιριάζει και να αναδεικνύει το στιλ του χώρου σας, τα διαχωριστικά ή οι ανεμοφράχτες είναι η λύση που αναζητάτε.

Σας παρέχουν καιρική προστασία και δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα.

 

Σιδηροκατασκευές παντός τύπου
Σκεφτείτε μια κατασκευή και ελάτε να την συζητήσουμε. Σίγουρα μπορούμε να σας δώσουμε λύση για τους πιο δύσκολους δομικά χώρους , από τοποθέτηση κάγκελου έως και εξολοκλήρου κατασκευή αυτού που έχετε φανταστεί.

 

Μηχανισμοί αυλόπορτας.
Συνεργαζόμαστε με τις πλέον γνωστές και έγκυρες εταιρίες ηλεκτρικών μοτέρ αυλόπορτας - γκαραζόπορτας. Είτε συρόμενες, είτε  ανοιγόμενες ενός ή περισσοτέρων φύλλων . Ρωτήστε μας!

 


 
Αν ενδιαφέρεστε για ανανέωση ή συντήρηση του υπάρχοντος εξοπλισμού σας, υπάρχει η δυνατότητα ραψίματος παλαιών τεντόπανων, εφόσον βέβαια αξίζει, έτσι ώστε να δώσετε νέα αισθητική στο χώρο σας  και να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής στα πανιά σας. Η κατάσταση των πανιών είναι ζωτικής σημασίας για την προσφορά αυτής της υπηρεσίας. Όσων αφορά τη συντήρηση του εξοπλισμού σας, με τη αντικατάσταση κάθε νέου τεντόπανου, σας παρέχεται δωρεάν service και συντήρηση στο ήδη εγκατεστημένο εξοπλισμό σας.
 
Τέλος όλες μας οι υπηρεσίες παρέχονται με σεβασμό και συνέπεια ενώ σας δίνουμε τη δυνατότητα διακανονισμού πληρωμής έως και 3 μήνες,  χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας,  καθώς επίσης και την αποπληρωμή με επιταγές ή/και γραμμάτια.

Υπηρεσίες                    Προϊόντα


Δίδεται εγγύηση καθώς όλα τα προϊόντα μας είναι επώνυμων εταιριών όπως:
TEN CATE, PARADISE, SWELA, DESIGN, DAS, CALBARI και μοτέρ SOMFY