Slideshow image
Previous Next
Προϊόντα
Καραγιάννης Νικόλαος
Συστήματα Σκίασης
Τα Προϊόντα μας:
 
Στην εταιρεία μας "Συστήματα Σκίασης | Καραγιάννης Νικόλαος" έχουμε την γνώση και την δυνατότητα να σας προσφέρουμε τα ποιοτικότερα προϊόντα για την εξωτερική και εσωτερική σκίαση του χώρου σας, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη γκάμα γνωστών προμηθευτών - εταιρειών.

Έτσι καλύπτουμε τις ανάγκες σας γενικά στις παρακάτω κατηγορίες:
  • Τέντες
  • Πέργκολες
  • Κασετίνες
  • Ομπρέλες και εφελκούμενες κατασκευές
  • Τεντόπανα 
  • Αυτοματισμοί Somfy
  • Εσωτερική Σκίαση
  • Σιδηροκατασκευές παντός τύπου
  • Ηλεκτρονικά μοτέρ αυλόπορτας - γκαραζόπορτας

Τέντες:
Η τοποθέτηση τέντας στον ιδιωτικό ή επαγγελματικό χώρο, σας δίνει την δυνατότητα να ομορφύνεται τον χώρο αυτό, ενώ παράλληλα θα ενισχύσετε την θερμομόνωσή του. Θα κρατήσετε έξω τον καυτό ήλιο του ελληνικού καλοκαιριού, ενώ θα έχετε την ψευδαίσθηση της ζεστασιάς το χειμώνα, κοιτάζοντας όχι τον βροχερό ουρανό, αλλά τα ζεστά σχέδια που εσείς θα έχετε επιλέξει για την τέντα σας.

Κάθε χώρος απαιτεί διαφορετική κατασκευή, καθώς οι τέντες σε εξωτερικούς χώρους δεν εξαρτώνται μόνο από την καλαισθησία αλλά κατά βάση από το μέγεθος και τις καιρικές συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Θα σας δώσουμε την ασφαλέστερη λύση για το χώρο σας, είτε προτείνοντας σας την κλασσική λύση τέντας με αντιρίδες , είτε με βραχίονες ή ριντό, ή καποτίνας που είναι ιδανική για παράθυρα ή και πόρτες καταστημάτων ή οικίας.

Εσείς θα αποφασίσετε ακούγοντας όλες τις πιθανές λύσεις.


Πέργκολες:
Η πέργκολα είναι η πλέον μοντέρνα λύση για την σκίαση κάθε εξωτερικού χώρου. Εχει άπειρες κατασκευαστικές δυνατότητες, είναι άκρως ασφαλής, ειδικά στις μεγάλες επιφάνειες , μπορεί να είναι σταθερή ή και ανοιγόμενη.

Το αλουμίνιο μπορεί να βαφεί σε σχεδόν όλα τα χρώματα της αρεσκείας σας, εκτός από το κλασσικό λευκό και εκρού που ήδη υπάρχει. Ιδανική λύση για επαγγελματικούς χώρους καθώς υπάρχει η δυνατότητα της εναέριας επιτοίχιας πέργκολας, που δεν έχει καθόλου επιδαπέδιες κολώνες.

Το πλαστικό πανί PVC είναι απόλυτα δροσερό το καλοκαίρι, παρέχοντας σας την τέλεια αδιαβροχοποίηση και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε όλες τις καιρικές συνθήκες.


Κασετίνες:
Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του συστήματος σκίασης και κυρίως του πανιού, επιλέξτε τη λύση της Τέντας - Κασετίνας. Ικανοποιήστε τις ανάγκες σας για προστασία από τον ήλιο, ενώ παράλληλα έχετε την δυνατότητα να κρατάτε το πανί προστατευμένο από τις καιρικές συνθήκες, όταν δεν τη χρησιμοποιείτε.

Η κασετίνα είναι εύκολο να μεταφερθεί σε άλλο χώρο καθώς είναι compact. Παρέχονται όλες οι τεχνικές προδιαγραφές και εγγυήσεις, καθώς οι συνεργάτες μας,  μας παραθέτουν όλες τις αναγκαίες πιστοποιήσεις.

Πλήρως αυτοματοποιημένες με την τεχνογνωσία της εταιρίας Somfy που εγγυάται για την άριστη λειτουργία τους.


Ομπρέλες και εφελκούμενες κατασκευές:
Ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας και σε συνάρτηση με την διάθεση σας, θα σας προτείνουμε λύσεις καλαίσθητες και μοντέρνες. Από την απλή κλασσική ομπρέλα ή την κρεμαστή τηλεσκοπική ως τις εφελκούμενες κατασκευές, αφήνουμε την φαντασία σας ελεύθερη να επιλέξει.

Το σίγουρο είναι πως η άριστη ποιότητα και το μοντέρνο design θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.


Διαχωριστικά ή ανεμοφράχτες:
Μπορείτε να περιφράξετε ή ακόμη και να κλείσετε τον εξωτερικό σας χώρο, δίνοντας την αίσθηση ενός ζεστού μοντέρνου δωματίου, κρατώντας τον άνεμο μακριά χωρίς να χάνετε ελάχιστο θέας. Ιδανικό για υπαίθριους και ημιυπαίθριους χώρους.

Σε συνδυασμό με την σκίαση της αρεσκείας σας οι ανεμοφράκτες, είτε σταθεροί, είτε ανακλινόμενοι, θα δώσουν την απαιτούμενη λύση ώστε όσοι βρίσκονται στον χώρο να νιώθουν όμορφα και χαλαρά.

Δώστε μας τη χαρά να σας πληροφορήσουμε για τις διαφορετικές λύσεις, που θα κάνουν τον χώρο ιδανικό για σας, τους φίλους ή τους πελάτες σας.


 Τεντόπανα:
Στην εταιρεία μας, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς ποιο τεντόπανο θα χρησιμοποιηθεί στο σύστημα σκίασης, έχοντας να επιλέξετε από μια ευρεία γκάμα των γνωστότερων εταιρειών, όπως tencate, calbari, swela, sattler, paradise, das.

Δείτε τον κατάλογο των εταιρειών εδώ 

Αυτοματισμοί Somfy:
Βελτιώστε την ποιότητα ζωής σας, επιλέγοντας τις μηχανοκίνητες λύσεις που προσφέρει η Somfy. Η κορυφαία εταιρεία στον χώρο των μηχανισμών και αυτοματισμών, φέρνει την ευκολία μέσα στην παλάμη σας και σας δίνει γραπτή εγγύηση των αυτοματισμών της, για 5 χρόνια.

Είτε οι μηχανισμοί αφορούν τον εξωτερικό , είτε τον εσωτερικό σας χώρο εγγύηση  αποτελεί η πείρα της εταιρίας Somfy. Σίγουρα έχει τη λύση για κάθε ανάγκη σας.


Εσωτερική Σκίαση:
Εξίσου σημαντική  είναι και η εσωτερική σκίαση. Σας προσφέρουμε την προστασία που αξίζετε, από ήλιο και αδιάκριτα βλέμματα δίνοντας σας μοντέρνες λύσεις, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες σας. Η ποικιλία σε χρώματα , σχέδια και ποιότητα σας δίνει άπειρες επιλογές, ανάμεσα σε υφάσματα, ξύλο ή και αλουμίνιο.

Αρκεί να αποφασίσετε την ιδανική για σας λύση , διαλέγοντας ανάμεσα  σε περσίδες οριζόντιες ή κάθετες, στόρια ή ρόλλερ. Η υψηλή αισθητική θα δώσει στον χώρο σας την ζεστασιά ή την αυστηρότητα που πιθανά να απαιτείται.

Από το γραφείο ως το σπίτι, οι λιτές μα μοντέρνες γραμμές που έχουμε την δυνατότητα να σας δείξουμε θα απογειώσουν το χώρο σας.


Ηλεκτρικά μοτέρ αυλόπορτας - γκαραζόπορτας:
Είτε συρόμενη, είναι η πόρτα του γκαράζ ή της αυλής σας, είτε ανοιγόμενη με ένα ή περισσότερα φύλλα, σας έχουμε την ιδανικότερη λύση. Πιστοποιημένα και πλήρως εγγυημένα ηλεκτρικά μοτέρ για κάθε είδους πόρτα έως 500kgr.

Σίγουρα οι προσφορές μας και σε αυτόν τον τομέα εξωτερικού χώρου θα σας εκπλήξουν.

 

 


Υπηρεσίες                    Προϊόντα


 

Δίδεται εγγύηση καθώς όλα τα προϊόντα μας είναι επώνυμων εταιριών όπως:
TEN CATE, PARADISE, SWELA, DESIGN, DAS, CALBARI και μοτέρ SOMFY